Levering

Bestellingen die op voorraad zijn, worden binnen 1 tot 2 werkdagen overgedragen aan PostNL Zodra u een email heeft ontvangen waarin uw bestelling is bevestigd en de betaling is voldaan, zal de bestelling klaar worden gemaakt voor verzending. Wanneer de bestelling onderweg is, wordt er een email gestuurd met daarin de verzendgegevens.

Verzendkosten

  • Brievenbuspakket tot 2kg: €4,95
  • Pakket tot 900x600mm en tot 23kg bedragen €6,95
  • Pakket tot 1200x600mm tot 30kg: € 11,95
  • Bestellingen boven de €100,- worden binnen Nederland gratis verzonden!

Leveringsdatum

Als de koerier het pakket probeert af te leveren maar er niemand aanwezig is, zal er een tweede leverpoging worden gedaan op de eerstvolgende leverdag. Wanneer ook deze poging mislukt, zal de koerier een bericht in uw brievenbus achterlaten met informatie op welk postkantoor of servicepunt de bestelling kan worden opgehaald. Wanneer de bestelling niet binnen het termijn wordt opgehaald, wordt deze aan ons geretourneerd. De extra verzendkosten die hieraan zijn verbonden, worden doorberekend.

Afhalen

De producten kunnen ook gratis worden afgehaald op afspraak! Omdat wij niet elke dag aanwezig zijn is het handig om via de mail eerst een afspraak te maken, of kijk bij onze contactpagina voor de actuele openingstijden.

 

Ruilen of retourneren

Wilt u een artikel ruilen of retourneren? Dat is geen probleem. Stuur ons binnen 14 dagen een e-mail (info@acrylopmaat.nl) met daarin uw wensen. Wilt u een ander artikel ontvangen, andere kleur, andere maat of misschien liever uw geld retour? Een retourlabel kan hier worden aangevraagd. Als u de bijgeleverde pakbon of factuur vervolgens bij uw retourzending doet, zal de retourzending bij ontvangst direct verwerkt worden.

Hoe werkt een retour-afhandeling?

  1. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail om uw retourzending aan te melden;
  2. Wij sturen retourinstructies met een link naar ons retourportaal;
  3. U stuurt uw product(en) vervolgens binnen 14 dagen terug naar het retouradres;
  4. Product dient in ongebruikte staat te worden verzonden met de bijgeleverde pakbon of de bestelling bevestiging.
  5. Wij beoordelen en verwerken uw retour. Indien akkoord, storten wij het geld terug.

Alleen onbeschadigde en ongebruikte producten
Om in aanmerking te komen voor een retour dient het product in onbeschadigde en ongebruikte toestand retour te worden gezonden in de originele verpakking.

Geld terug?
Indien u aan de hierboven omschreven voorwaarden voldoet, zullen wij indien gewenst het aankoopbedrag van de bestelling inclusief de verzendkosten naar het leveringsadres terugstorten op uw rekening. De retourkosten zijn hier dus niet bij inbegrepen. Als een verzonden bestelling wordt geretourneerd omdat deze tijdens zending is beschadigd of omdat er verkeerde informatie op de site stond vermeld bij het product, worden ook deze retourkosten vergoed. Mocht de zending om andere redenen worden geretourneerd, heeft Acrylopmaat.nl het recht om de retourkosten in rekening te brengen. Bij retour van een slechts een deel van de bestelling worden de verzendkosten naar het leveringsadres niet teruggestort.

Wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is gebruikt of door schuld van de klant (anders dan die van Acrylopmaat.nl of de leverancier van het product) is beschadigd, behoudt Acrylopmaat.nl zich het recht voor om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren.

Verzendkosten retourzending
Als een verzonden bestelling wordt geretourneerd omdat deze tijdens zending is beschadigd of er verkeerde informatie op de site stond vermeld bij het product, worden ook de retourkosten vergoed. Mocht de zending om andere redenen worden geretourneerd, heeft Acrylopmaat.nl het recht om de retourkosten in rekening te brengen.

Retouradres:
Acryl op Maat
Rotterdamseweg 370 A10
2629HG Delft
Nederland